Julkaistu: 16.07.2024
Toimisto ja taukotila

Työpaikalle palaaminen etätyön jälkeen - hyvän kahvin voima

Hyvän kahvin ja viihtyisien taukotilojen tarjoaminen ei ole pelkkä mukavuustekijä, vaan se vaikuttaa suoraan työhyvinvointiin ja työssä viihtymiseen.
Toimisto ja taukotila

Työntekijöiden houkutteleminen takaisin työpaikalle: miten kahvikeidas ja tilasuunnittelu voivat parantaa työhyvinvointia

Etätyön yleistyessä monet työntekijät ovat tottuneet työskentelemään kotitoimistoistaan käsin. Kuitenkin läsnätyö tarjoaa monia etuja, kuten yhteisöllisyyden ja välittömän vuorovaikutuksen. Työntekijöiden houkutteleminen takaisin työpaikalle vaatii kuitenkin houkuttelevia ratkaisuja. Tässä muutamia keinoja, joilla työpaikasta voidaan tehdä vetovoimaisempi:

Kahvi ja tee – työpaikan sydän

Kahvi ja tee ovat monille työntekijöille tärkeitä työpäivän piristäjiä. Laadukas kahviautomaatti ja monipuolinen kahvipalvelu voivat lisätä työpaikan vetovoimaa. Kahvikeidas, jossa voi nauttia erilaisia kahvilaatuja ja teevalikoimia, tarjoaa rentouttavan tauon ja mahdollisuuden verkostoitua kollegoiden kanssa. Erikoiskahvijuomat, kuten kylmät ja kuumat kahvit siirapilla höystettynä, tuovat lisää luksusta ja vaihtelua arkeen.

Tilasuunnittelu – inspiroiva ja mukautuva työympäristö

Hyvä tilasuunnittelu on avainasemassa työntekijöiden houkuttelemisessa takaisin työpaikalle. Tilojen tulee olla inspiroivia ja mukautuvia, jotta ne tukevat erilaisten työtehtävien suorittamista. Työntekijöiden tarpeet tulee huomioida suunnittelussa; esimerkiksi rauhalliset työskentelytilat ja viihtyisät taukotilat parantavat työhyvinvointia. Kahvikeidas, joka on integroitu osaksi toimistotiloja, voi toimia inspiroivana kohtaamispaikkana ja lisätä yhteisöllisyyttä.

Työhyvinvointi etusijalla

Työhyvinvointi on olennainen tekijä työntekijöiden houkuttelemisessa takaisin työpaikalle. Työnantajien tulee panostaa sekä fyysiseen että henkiseen hyvinvointiin. Kahvipalvelu, joka tarjoaa laadukasta ja monipuolista kahvia ja teetä, voi olla osa tätä kokonaisuutta. Taukotilat, joissa työntekijät voivat rentoutua ja nauttia kupin kahvia, edistävät hyvinvointia ja jaksamista.

Yhteenveto

Kahvi, kahviautomaatti, tee ja kahvipalvelu eivät ole vain ylellisyyksiä, vaan ne voivat olla ratkaisevia tekijöitä työntekijöiden houkuttelemisessa takaisin työpaikalle. Hyvä tilasuunnittelu ja työhyvinvoinnin korostaminen lisäävät työpaikan vetovoimaa ja parantavat työntekijöiden viihtyvyyttä. Investoimalla näihin osa-alueisiin, työnantajat voivat luoda ympäristön, jossa työntekijät tuntevat itsensä arvostetuiksi ja motivoituneiksi palaamaan toimistolle.

 

Tutustu Ylen artikkeliin työhyvinvoinnin parantamisesta ja läsnätyön viihtyvyyden lisäämisestä hyvän kahvin, kahviautomaattien ja kahvikeitaiden avulla.

Tarvitsetteko apua kahvipalvelun ja kahviautomaattien valinnassa ja taukopalveluiden suunnittelussa? 
Ota yhteyttä!
Pyydä tarjous tai kysy lisätietoa automaatista, joka valmistaa kylmät ja kuumat erikoiskahvijuomat
  • Nyt voit nauttia lempi kahvijuomasi kuumana tai kylmänä. Lisää halutessasi jääpaloja ja herkullisia makusiirappeja.
  • Automaatti valmistaa erikoiskahvijuomat aidosta maidosta.
  • Ainutlaatuinen makutakuu. Varmistamme, että olet kahviisi tyytyväinen.
P105 chilled coffee moments 1080x1080 2