Julkaistu: 26.09.2024
Gubbe kummi

Vastuullisuuden äärellä: Sosiaalinen vastuu ja Gubbe-kummipalvelu

Yritysvastuu on tänä päivänä konkreettista toimintaa, joka parantaa yhteisöjen hyvinvointia. Sosiaalinen vastuu, erityisesti heikompien auttaminen, on keskeistä. JOBmeal osallistuu tähän Gubbe-kummipalvelun kautta, ja toimintamme perustuu arvoomme: ihmiset etusijalla.

Mikä on Gubbe-kummipalvelu?

Gubbe yhdistää nuoret ja vanhukset. Nuoret vierailevat vanhusten luona, tarjoavat seuraa ja apua. Tämä lievittää yksinäisyyttä ja parantaa vanhusten elämänlaatua.


Gubbe kummi

Hyödyt vanhuksille ja nuorille

Vanhukset saavat iloa ja seuraa arkeensa nuorten vieraillessa heidän luonaan. LisäksiJ OBmeal lähettää kummi-vanhuksillemme säännöllisesti kahvia, jota he voivat nauttia nuorten kanssa yhteisissä kahvihetkissä. Näistä hetkistä tulee tärkeitä pysähdyksiä arkeen, joissa jaetaan tarinoita ja nauretaan yhdessä. Nuoret taas oppivat empatiaa, elämänkokemusta ja ansaitsevat rahaa. Molemmille osapuolille syntyy merkityksellisiä ja rikastuttavia suhteita.

Olemme mukana vaikuttamassa

Haluamme olla mukana rakentamassa parempaa yhteiskuntaa ja edistämässä sukupolvien välistä vuorovaikutusta. Välitämme yhteiskuntamme ikäihmisistä ja haluamme kantaa vastuuta heidän hyvinvoinnistaan. Toimiminen sosiaalisen vastuun saralla vahvistaa myös henkilöstömme sitoutumista ja nostaa esiin arvoja, jotka ovat tärkeitä niin nykyisille kuin tuleville työntekijöillemme.

Haastamme muut yritykset mukaan Gubbe-toimintaan

Kannustamme kaikkia yrityksiä mukaan Gubbe-kummipalveluun. Tämä on yksinkertainen mutta vaikuttava tapa kantaa sosiaalista vastuuta – ihmiset etusijalla.

Lisätietoja Gubbe-kummitoiminnasta voit kysyä: 020 721 0300 tai info@jobmeal.fi